Reţeta face parte din proiectul “Descoperă tradiţiile
culinare româneşti” derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart
Communications în parteneriat cu brandul Arpis. Rețeta ”Salată de fasole verde” a fost oferită și preparată de Casa Oprescu, gazda
proiectului în perioada mai – august. Din luna martie, derularea activităților din cadrul proiectului de
responsabilitate socială se realizează cu sprijinul partenerului principal al
proiectului, brandul premium Arpis, lansat în 1992. Portofoliul de produse
Arpis conține făină de mălai, făină din
grâu, gris, oțet, ulei etc.
Ingrediente
• Fasole
verde
• Ulei Arpis
• Usturoi
• Verdeață (mărar, pătrunjel etc.)
• Sare
Mod de preparare
Fasolea verde se pune la fiert in apa rece. Când este
aproape fiartă se călește câteva minute
în ulei Arpis. Se potriveste de sare și
se adaugă usturoi. Se ia de pe foc si i se adauga verdeața, spălată și tocată
mărunt.