Aida Parascan, castigatoarea concursului Master Chef de la
ProTv va prezinta o reteta, usoara, specific de vara.
Ingrediente
-600 g zucchini
-350 g sparanghel curatat
-400 g riccota de oaie
-130 g prosciutto copt
-120 g ceapa verde
-usturoi, Tabasco,
-1 lamie
-supa vegetala
-ulei de masline , sare, piper
Mod de preparare
Taiati zucchini in fasii lungi si coacetii la gratar. Dati
gust riccotei cu sare, piper si ulei . trageti la tigaie ceapa, prosciutto cu
ulei sare piper. Adaugati ricotta si faceti rulourile de zucchini Taiati sparanghelul rondele si tragetil la
tigaie cu usturoi ulei sare piper si stingeti cu supa vegetala.Blendati pana
compozitia devine o crema, adaugati cateva picaturi de tabasco si suc de lamaie
dupa gust. Serviti rulourile pe pat de crema de sparanghel la temperatua
camerei