Reţeta face parte din programul de educaţie culinară “50 de
săptămani în bucătăriile lumii” derulat de agenţia de relaţii publice,
Russenart Communications în parteneriat cu brandul Arpis și DeKassa. În
noiembrie, Restaurantul partener al proiectului este Cucina di Eleni. Reţeta
mediteraneană ”Cotlețele de miel prăjite” a fost oferită şi preparată de Cucina
di Eleni şi poate fi degustată zilnic la restaurantul cu specific mediteranean
și italian din str. Ștefan Mihăileanu nr. 35, București.
Ingrediente:
• Cotlețele de
miel ,
• ulei Arpis,
• rosii
cherry,
• sare,
• piper,
• sos din
fructe de padure
Mod de preparare
Se ung cotlețelele cu ulei Arpis. Se pun pe grătarul incins,
se întorc, se adaugă sare și piper.
Mod de servire
Se servesc cu sos din fructe de padure și roșii cherry.