joi, 20 noiembrie 2014

Reteta mediteraneana: Cotletele de miel prajite


Reţeta face parte din programul de educaţie culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii” derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Arpis și DeKassa. În noiembrie, Restaurantul partener al proiectului este Cucina di Eleni. Reţeta mediteraneană ”Cotlețele de miel prăjite” a fost oferită şi preparată de Cucina di Eleni şi poate fi degustată zilnic la restaurantul cu specific mediteranean și italian din str. Ștefan Mihăileanu nr. 35, București.

Ingrediente:

          Cotlețele de miel ,

          ulei Arpis,

          rosii cherry,

          sare,

          piper,

          sos din fructe de padure

Mod de preparare

Se ung cotlețelele cu ulei Arpis. Se pun pe grătarul incins, se întorc, se adaugă sare și piper.

Mod de servire

Se servesc cu sos din fructe de padure și roșii cherry.