joi, 4 iulie 2013

Invata cum sa-ti faci singur cocktailurile verii! Mojito si PinacoladaDirect de pe plajele din Costa Verde şi San Juan. Învaţă aici cum să-ţi faci singur cocktailurile verii 2013!
Mojito
Mojito este pe locul trei în lume ca popularitate între coctailuri. Este o băutură de provenienţă cubaneză şi preferată de Hemingway.
Ce-ţi trebuie?: 50 ml rom Havana, 20 ml sirop zahăr brun, 20 ml suc de lime, apă minerală sau sifon, gheaţă, frunze de mentă. Se zdrobesc în pahar câteva frunze de mentă, se toarnă sucul de lime şi se amestecă. Se adauga siropul, romul, gheaţa pisată şi se amestecă. Se completează cu sifon sau apă minerală şi se serveşte cu frunze de mentă.
Pina Colada
Pina Colada combina crema de nucă de cocos cu sucul de ananas şi cu un rom bun. Cocktail Pina Colada este o băutură de genul long drink, dulce care se poate consuma la orice oră şi în orice ocazie.
Ce-ţi trebuie?: 50 ml rom alb,  30 ml lichior crema de cocos, 60 ml suc de ananas, bucatele de ananas, frisca. Ca să-ţi iasă băutura se pun toate ingredientele în shaker, împreună cu puţinp gheaţă. Se agită bine şi se toarna în pahare.